Chapter 1

Gordan-logo

POCETNA GALERIJA KNJIGA HOROSKOP SANOVNIK VICEVI PRAVOSLAVLJE
SMS PORUKE POZADINE ANIMACIJE RECEPTI KRAVATA SMOOTHIE ULAZ NA CAT

   WMPWINAPREAL

  


Dobro dosli
 

  beli andjeo beli andjeo beli andjeo
  ~~~ JARAC & BIK ~~~
  Kada se Bik i Jarac odluce za zajednicki korak, radi se o prakticnoj i senzibilnoj vezi. Oboje razmisljaju logicno i trezveno, strogo su disciplinovani i poseduju visoke standarde. Bik uzivau Jarcevoj privrzenosti, dok se Jarac divi Bikovoj snazi.

  Ako postoji medjusobno razumevanje za licnost partnera, ova veza moze biti veoma kompatibilna i pozitivna.

  Venera i Saturn se veoma dobro slazu sa emocionalne tacke gledista. Oboma je potrebna izvesna doza uzbudjenja i ohrabrenja, a Bik obicno biva taj koji predvodi partnera u tom smeru.

  Dok Jarac na pocetku moze izgledati malo hladan i rezervisan, topli Venerini zraci ce ubrzo otopiti taj oklop obazrivosti i smotrenosti, koji je inace svojstven za Jarceve.

  Konzervativni Saturn ima uticaj na Jarca i daje mu ozbiljnu i odgovornu prirodu licnosti, sa sposobnoscu da uspesno radi cak i za neke daleke ciljeve.

  Biku isto nisu nepoznati teski poslovi, mada on tezi ponekad da zadrzi status quo, dok je Jarac uvek u potrazi za isplatnom planinom za penjanje.

  Proci ce i kroz vremena nesuglasica i vremena za uzitke - zajedno, ovo dvoje imaju dobru sansu za ravnotezu u zajednickom zivotu. Oboje su odgovorni i prakticni, cak poseduju i zajednicku zelju za uspehom i za materijalnim stvarima.

  Oboje imaju potrebu da i teske zivotne trenutke osvetle sa malo sale i razonode, cak i poneki konzervativni vic je cesto dovoljan. Jarceva emotivna rezervisanost moze poticati i iz ranih dana.

  Iz tog razloga Jarac moze biti malo nesiguran i nestabilan i svoj puni potencijal dostize tek kasnije u zivotu. Bikova snaga i stabilnost su zato perfektne dopune za Jarcevu kreativnu podlogu.

  Ponekad se moraju cuvati da ne postanu previse materijalisticni - zivot se ne vrti samo oko dobre hrane, vina i novcane dobiti! U umetnosti vodjenja ljubavi, Jarac je entuzijasta i istrazivac ako je izazvan, mada moze biti posesivan i ljubomoran ako je ugrozen.

  Oboje uzivaju u zadovoljstvu njihoih cula i obicno imaju veoma strastven sexualni zivot... mozda malo prost u poredjenju sa ostalim parovima, ali za njih dvoje bas po zelji.

  Najbolji aspekt Bik- Jarac kombinacije je slicnost njihovih vrednosti i njihpva posvecenost zajednickim ciljevima. Oboje uzivaju u luxuzu i lepim stvarima i umeju da upru zajednickim snagama da dosegnu zajednicke ciljeve - pogotovo ako se radi o zajednickombogatstvu.

  Bik ce pokazati Jarcu kako da uziva u zasluzenom odmoru i kako da ceni lepotu i komfort, a Jarac moze nauciti Bika da bude vise disciplinovan i izdrzljiviji u posezanju za ostvarenjima svojih zamisli. Ovo dvoje predstavljaju veoma dobar tim.

  Ovo je generalno veoma zadovoljavajuca kombinacija za ljubav i brak, kao i za poslovne odnose, zadovoljstva ili familijarne odnose.

® zoran66 2010 ©