Chapter 1

Gordan-logo

POCETNA GALERIJA KNJIGA HOROSKOP SANOVNIK VICEVI PRAVOSLAVLJE
SMS PORUKE POZADINE ANIMACIJE RECEPTI KRAVATA SMOOTHIE ULAZ NA CAT

   WMPWINAPREAL

  


Dobro dosli
 

  beli andjeo beli andjeo beli andjeo
  ~~~ JARAC & OVAN ~ ~~~

  Ovo je spoj Zemlje i Vatre. Zodijacka mladalacka naivnost u Ovnu pod Marsom, susrece Jarca pod Saturnom, iskusnim mudracem vremena. Na pocetku je prisutna velika zainteresovanost sa obe strane.

  Ovnova inicijativa i energija fasciniraju Jarca, dok su Jarceva stalozenost i samokontrola za Ovna nepristupacni i visoki planinski vrhovi. Za vreme svog retkog prakticnog raspolozenja, Ovan sebe moze uhvatiti u romanticnom sanjarenju o Jarcu, koji ispoljava ambiciozne misli i nezavisnost koja se podudara sa Ovnovom.

  Jarca ce privuci vitalnost i karakterna snaga energicnog Ovna, cija ce toplota ponasanja Jarcu izgledati uzviseno. Oboje uzivaju u izazovima i odgovornostima i oboje rade da bi nesto stekli i ostvarili. Imaju iste namere u dostizanju ciljeva, mada su im metode razlicite. Jarac nije bas obozavaoc rizika i krece se sporije i sigurnije, ali i izdrzljivije na putu ka uspehu.

  Oba partnera se sigurno krecu ka cilju, ali razlicitim stazama! Pored puno toga zajednickog, otkrice medju sobom i misticne razlike. Nestrpljivi Ovan bezglavo jurisa tamo gde Jarac koraca oprezno i promisljeno.

  Ovan se treba prilagoditi toj opreznosti, ili sasvim odustati od ovog spoja sa Jarcem - treca solucija ne postoji. Oboje ih jako moze povrediti cinjenica da vreme koje Jarac trosi na svoje poslove i ambicije, kod Ovna zna da izazove nekarakteristicne erupcije ljubomore, na koje Jarac nije pripremljen.

  Ovnovo misljenje je da u zivotu postoje i mnoge druge vazne stvari osim konstantnih poslovnih angazmana, sednica, mitinga, itd...i vrlo brzo ce svoja osecanja dati Jarcu do znanja.

  Jarac je obicna i jednostavna dusa, dok Ovan svojim komplikovanim karaktrom moze delovati previse extravagantno - u stanju je da se upusti u razne rizike i uziva u njima, dok bi se Jarac na iste te rizike uplaseno jezio. Veoma grube kavge mogu eruptirati iz tih razloga, kao i zbog mnogih drugih konflikata na osnovu razlika licnosti ove dve individue.

  Ovnu se nece svideti pesimisticki napadi i ponizavnja koja ce Jarac biti spreman da upotrebi u suzbijanju entuzijazma. Jarac i Ovan oboje pripadaju kardinalnim znacima, dakle trebaju uciti kako da zajedno dodju do sporazuma.

  Jarac ce terati Ovna da raspravlja o razlicitim situacijama ili da opravda neke svoje akcije, i ako Ovan ne poseduje dovoljno strpljenja za to, Jarac ce izgubiti respekt i taktiku... Jarac poseduje planove iz kojih bi Ovan puno toga mogao da nauci i zato bi bilo pametno naci kompromis u zajednickom zivotu.

  Na kraju, Ovan se mora naviknuti na rad uz Jarcev tempo, mada i Jarac mora trcati Ovnovom brzinom - i jedan i drugi su previse jaki da se drze kompromisa bez kompromisa ponudjenog zauzvrat.

  U zajednickoj postelji mogu vladati harmonije Marsa i Venere, mada ce se i tu suociti sa istim argumentima i raspravkama kao i na drugim poljima. Ako se dogovore ko je gazda i kada, njihov spoj se moze nazvati kombinacijom sa medjusobnim respektom.

  Ako se ne nauce dogovarati, ukrstace rogove dok lanac ljubavi jednom iznenada ne pukne... Spoj ova dva jaka karaktera je isuvise komplexan i za uspesne poslovne odnose - ukrstace rogove i oko najmanjih i najzanemarljivijih detalja - definitivno losi izgledi za bilo kakve poslovne odnose...

® zoran66 2010 ©