Chapter 1

Gordan-logo

POCETNA GALERIJA KNJIGA HOROSKOP SANOVNIK VICEVI PRAVOSLAVLJE
SMS PORUKE POZADINE ANIMACIJE RECEPTI KRAVATA SMOOTHIE ULAZ NA CAT

   WMPWINAPREAL

  


Dobro dosli
 

  beli andjeo beli andjeo beli andjeo
  ~~~ JARAC & RAK ~~~

  Pri susretu Raka i Jarca, stvara se veza karakterizovana izdrzljivoscu i snagom volje. Jarac je logican i stoji obema nogama na zemlji, dok Rak donosi emocionalnu notu u zajednicku vezu.

  Oboje znaju da postuju i respekruju jedan drugoga. Rak ceni Jarcevu posvecenost, dok se Jarac divi Rakovoj prionljivosti i vernosti. Rak spada u vodene a Jarac u zemjane znake Zodijaka - njihov zajednicki zivot bi trebao biti obilan i plodan. Sexualna komunikacija je izvanredna.

  Sta god zapocnu zajedno - poslovno ili privatno - uspeva im jer znaju funkcionisati kao tim. Jarac moze pomoci Raku da strukturira svoja osecanja i planira unapred, dok Rak suzdrzanom Jarcu moze predstaviti uzviseno carstvo emocionalne snage.

  Oboje znaju kako postupati s novcem i vole da kuju planove za financijski sigurnu buducnost. Ipak, zato sto oboje pripadaju kardinalnim (vodecim) znakovima Zodijaka, poseduju prirodan nagon da predvode, pa nadmecanje za poziciju predvodnika u vezi moze lako iskrsnuti u nekim manje romanticnim fazama veze.

  Oboje bi se trebali sloziti oko fer podele odgovornosti, napora i podviga, uracunavajuci i to ko je gde i kada predvodnik. Ako uspeju napraviti flexibilan plan koji im dozvoljava da balansiraju snagom, medjusobni respekt i ponos ce najverovatnije biti rezultat njihovog zajednickog zalaganja i truda.

  Rakove senzualne i nestabilne emocije prave dobar balans sa Jarcevom suzdrzanom sexualnoscu - ovo dvoje imaju velikih sansi za predivan zajednicki zivot. Oboje se odlikuju pouzdanjem i konzervativnoscu.

  Rak ce pomoci Jarcu da se opusti od teskog posla i uziva u blagodetima vog rada, i hvalice i uzdizati zajednicke podvige. Rak i Jarac se na Zodijackoj tabli nalaze na 180 stepeni jedan preko puta drugog, sto ipak u zivotu ne znaci da su totalno razliciti i da nemaju nista zajednicko.

  Rakova podrska i razumevanje su muzika u usima neshvacenog i gundjavog Jarca. Oboje teze da budu jako uporni dok god ne dobiju ono sto su naumili. Jarac poseduje sposobnost da ostvaruje Rakove zelje, dok Rak zna strpljivo da ceka i navija za uspeh i sigurnost za koju se partner Jarac bori.

  Razlikuju se u tome sto je Jarac sklon da sakriva svoje privatne emocije, dok Rak svoje u potpunosti ispoljava. Rak obozava neznost i slatkorecivost, dok ponekad goropadni Jarac daje prednost jednostavnoj ravnodusnosti... ako se ovo dvoje nadju negde na sredini, bice u stanju da nadju jako zadovoljavajucu ravnotezu u zajednickom zivotu i ljubavi.

  Elementi vode i zemlje su medjusobno jako kompatibilni, mada se kod ponekih zodijackih opozita, kao na primer u ovom slucaju, mogu naci i pozitivna i negativne strana medalje. Ova kombinacija donosi i dobre i lose stvari sasobom, ali za srecan zajednicki zivot mora biti dobro izbalansirana.

  Jarac cesto ume da bude hladan, fali mu sentimentalnost i toplina osecanja koja je Raku potrebna. Medjusobno podrzavajuce konekcije izmedju astroloskog Meseca i Ascendenata ova dva znaka, mogu pomoci pri zajednickom zivotu Raka i Jarca, mada ova kombinacija vec generalno (i u poslovnim i u privatnim odnoima) vazi za jednu od dobrih i zadovoljavajucih.

® zoran66 2010 ©