Chapter 1

Gordan-logo

POCETNA GALERIJA KNJIGA HOROSKOP SANOVNIK VICEVI PRAVOSLAVLJE
SMS PORUKE POZADINE ANIMACIJE RECEPTI KRAVATA SMOOTHIE ULAZ NA CAT

   WMPWINAPREAL

  


Dobro dosli
 

  beli andjeo beli andjeo beli andjeo
  ~~~ RIBE & BLIZANCI ~~~

  Susret ova dva znaka moze biti uzajamno saosecajan, jer oba znaka poseduju dualnu prirodu. Ribe plivaju u okruzenju svojih snova i fantazija, dok Blizanceva zivahna dosetljivost i razboritost oivicava svako novo zajednicko iskustvo.

  Oboje imaju otvorene i siroke poglede na svet, sposobni su prilagodjavanju i s vremena na vreme su nesigurni i nestabilni.

  Lozinka ovog spoja je "flexibilnost". Ribe su sanjari upravljani dejstvom Jupitera (planeta snova i otvorenih horizonata). Element ovog znaka je Voda.

  Osobe rodjene u znaku ribe su jako osetljive i sklone da sve oko sebe gledaju kroz ta svoja unutrasnja osecanja, koja naglasavaju duboke i spiritualne strane planetarne snage - i sve se to dobro uklapa sa Blizancevim intelektom pod dejstvom Merkura i sa njegovim komunikativnim sposobnostima.

  Da bi ziveo sa partnerom u znaku Ribe, Blizanac mora biti spreman da se oprosti od svih svojih vanjskih aktivnosti i svo svoje vreme i misli posveti svom partneru.

  Senzitivna i nepoverljiva priroda Ribe konfliktirace sa slobodoljubivom prirodom Blizanca. Blizanci zive u svetu ideja, a Ribe u svetu emocija, uslov zajednickog uspeha je medjusobni respekt i respekt partnerovih osobina.

  Blizanac tezi da bude varljiv, nepouzdan i prepreden, dok Riba zbog svojih sanjarenja cesto ne uspeva da izadje na kraj sa realnoscu.

  Riba zahteva regularne dokaze ljubavi i Blizanac mora svoje flertove sa strane strogo drzati pod kontrolom, da ne bi izazvao jos vecu nesigurnost svog vodenog partnera.

  Sve u svemu, Blizanac mora biti spreman da iz korena promeni sve svoje zivotne navike, ako zeli srecan zajednicki zivot sa posesivnom i privrzenom Ribom.

  Oboje pripadaju mutirajucim znakovima, sto znaci da u zajednicku vezu ulaze kao ravnopravni partneri, gde ni jedan od njih ne namerava da kontrolise ili dominira drugog. Oboje podrzavaju moto "zivi svoj i pusti druge da zive svoj zivot", mada ipak dolazi do konflikta:

  Blizanac je uvek u zurbi i veoma aktivan, u potraznji za mentalnom stimulacijom, dok je Riba s druge strane intuitivna i prepustena snovima, senzitivna i emocionalno povodljiva.

  Ova veza funkcionise preko intuitivnih i emocionalnih kanala. Retko ce im biti dosadno jer se uvek nesto dogadja, pa ova kombinacija moze biti veoma flexibilna i progresivna zajednica.

  Mutirajuci (promenljivi) znaci Zodijaka (Strelac, Devica, Ribe & Blizanci) vole izlaske, javne zabave i flert, ali generalno instinktivno traze nekog jaceg partnera za oslonac u kriznim situacijama emotivne prirode.

  Ako ovaj spoj dobro krene - dobro je, ako ne, preti frustracija i nezadovoljstvo, kao i prekid efektivne komunikacije. Oboje poseduju neogranocenu mastu, pa se retko desava da se jedno pocinje dosadjivati dok drugo istrazuje nove teritorije.

  U ime zajednickog uspeha, moraju naci zajednicke externe interese, kao na primer putovanja ili socijalni rad, sto ce im oplemeniti vezu i omoguciti joj duzi vek trajanja.

  Ako su poslovni partneri, skloni su da funkcionisu kao pravi tim, mada ako Blizancu dosadi poslovni projekat zbog nedostatka intelektualne stimulacije, Riba tezi da sledi njegov primer i posao brzo pada u vodu. Ovo bas i nije najkompatibilnija kombinacija Zodijaka, ali je vredna pokusaja. Moto: Uzivaj dok traje!

® zoran66 2010 ©