Chapter 1

Gordan-logo

POCETNA GALERIJA KNJIGA HOROSKOP SANOVNIK VICEVI PRAVOSLAVLJE
SMS PORUKE POZADINE ANIMACIJE RECEPTI KRAVATA SMOOTHIE ULAZ NA CAT

   WMPWINAPREAL

  


Dobro dosli
 

  beli andjeo beli andjeo beli andjeo
  ~~~ RIBE & OVAN ~~~
  Vatra i Voda se ne mogu pomesati jedno s drugim, pa zato i ljubavni odosi izmedju Ovna i Riba predstavljaju komplexne spojeve. Ribama je potrebna Ovnova snaga i sposobnost komforta, u trenucima kada se oseca umorno ili trezveno i samo sto se Ovan navikne na zavisnost Riba, one se odjednom promene i postanu sasvim nezavisne i slobodnog duha (ali samo na kratko vreme).
  Riba poseduje tajanstvenu intuiciju koja joj pomaze da bude u toku sa Ovnovim idejama i emocijama. U nekim slucajevima, ovaj spoj se moze nazvati najcudnijom kombinacijom znakova Zodijaka.
  Kao da ne postoje dva vise razlicita bica u prirodi nego sto su energicni Ovan i sanjar Ribe. Ovan je dete Zodijaka i prvi u redu horoskopskih simbola, a Ribe su pripadnici finalnog stadiuma zvezdane evolucije, koja je markirana mustrama horoskopskih znakova.
  Ipak, strast i romansa ce i ovo dvoje zbliziti, jer su oboje duboko strastveni (mada na razlicite nacine) i sposobni da vode jako zadovoljavajucu sexualnu vezu.
  Ponekad ce se partner u znaku Riba povlaciti u svoj tajanstveni i misticni svet da bi razradio neki problem, a to Ovna moze totalno izbaciti iz prvog plana zajednickog zivota. Ovan (vladan strastvenim Marsom) je Vatreni znak, dok su Ribe (nad kojima vlada lekoviti Jupiter i sanjar Neptun) vodeni znak, pa spoj ova dva elementa moze stvoriti velike kolicine vrele pare.
  Da bi ostali zajedno i posle medenog meseca, moraju oboje uloziti vreme i trud u medjusobno razumevanje. Partner u znaku Riba ce vecinu odluka prepustiti partneru u znaku Ovna, osim ako su njegovi licni planovi ugrozeni - u tom slucaju ce jednostavno ignorisati partnerove odluke.
  Ovan ce citav zivot provesti u odbrani, zastiti i argumentiranju na strani svog partnera u znaku Ribe, dok ovaj nikada nece izgledati svestan toga i retko kada ce biti spreman da odgovori istom merom.
  Riba ne oseca ni najmanju potrebu da promeni vatrenog Ovna, sta kod kod Ovna moze izazvati odusevljenje i zelju da sagradi citav svoj svet oko svog pasivnog i nezahtevajuceg partnera. Kardinalni Ovan je istrazivac i vodja, a mutirajuce Ribe posezu za nedokucivim, pa ovaj spoj moze biti i spiritualnog ili verskog karaktera.
  Ovan ponekad zna bezglavo da juri napred dok Ribe pasivno vole da se prepuste i budu nosene tom razornom energijom. Ako Ovnova herojska nastojanja nisu hvaljena i podrzavana od strane partnera, ljubav se brzo moze ugasiti.
  Ovan ume da donese odluku u delicu sekunde, cemu se Ribe mogu samo cuditi ili diviti danima. Partner u znaku Riba je senzitivan i sexualno prilagodljiv, mada totalno nesposoban da akceptira kritike sto se sexualne umetnosti tice.
  On tezi (ako se radi o muskarcu u znaku Ribe), da provodi puno vremena sa svojim muskim drustvom, sto lose utice na njegove sexualne odnose sa partnerkom i daje joj osecaj frustracije i iskoriscenosti.
  S vremenom, strpljenjem i razumevanjem, ova se veza moze razviti u najcudniju trajnu vezu medju znakovima Zodijaka, dok bez razumevanja i strpljenja sa obe strane - ova veza tezi raspadu. Poslovni odnosi izmedju Ovna i Riba mogu biti jako dobri, jer Ribe znaju da istraju uz inspiracione ideje Ovna.
  Ribi nece smetati sto Ovan zeli da gazduje, ali...i ovo je velika stvar: Voda ce gusiti Vatru i ideje cesto nece istrajati dovoljno dugo da bi bile transformisane u dela...sto se moze odnositi i na poslovni neuspeh.

® zoran66 2010 ©