Chapter 1

Gordan-logo

POCETNA GALERIJA KNJIGA HOROSKOP SANOVNIK VICEVI PRAVOSLAVLJE
SMS PORUKE POZADINE ANIMACIJE RECEPTI KRAVATA SMOOTHIE ULAZ NA CAT

   WMPWINAPREAL

  


Dobro dosli
 

  beli andjeo beli andjeo beli andjeo
  ~~~ RIBE & RAK ~~~

  Pri susretu Ribe i Raka, strastveni zagrljaj je u stanju da kreira spektakularn i vrtlog emocionalnih snaga. Privlacnost je direktna i neposredna. Ovaj spoj je napravljen u raju, jer ovo dvoje su kao stvoreni jedno za drugo.

  Oboje pripadaju vodenim znacima Zodijaka i u svetu osecanja i emocija se osecaju kod kuce. Instinktivno osecaju jedan za drugoga, uz pomoc osetljive, intuitivne konekcije koja moze biti skoro telepatski-psihicka u svom intenzitetu.

  Ovo je jedna od onih kombinacija za koje se vec u startu moze reci da su "one prave". Sentimentalna kombinacija ova dva znaka daje dobru osnovu za idealan brak.

  Iako ce naravno oboje imati svoje dobre i lose momente, bice u stanju da se brzo pomire, da oproste i zaborave sve svadje i neprijatnosti. Svadje su im frekventne i obicnop se zavrsavaju blazenstvom pomirenja.

  Oboje postuju dom, imanje i prijatelje, i na tim poljima ce se zajednicki zalagati da postignu sve obaveze. Horoskopski znak Ribe je promenljiv znak Zodijaka, sto donosi sposobnost prilagodjavanja Rakovim promenljivim raspolozenjima. Rakje zainteresovan za materijalni komfort i bogati dom, i ponekad mu fali razumevanja za bezazlenost ponasanja partnera Ribe.

  Njihovi ciljevi mogu biti veoma razliciti ako se radi o zivotnim nadahnucima. Ako uspeju prepoznati, razumeti i prevazici te medjusobne razlike, nista im vise nece lezati na putu ka zajednickoj sreci.

  Rak je jedan od kardinalnih znakova Zodijaka i njegova potreba da predvodi naci ce korisno mesto u ovoj kombinaciji, sto se posla i financija tice. Upozorenje: Ribe vole da trose novac, dakle Rak ce se morati naviknuti na povremeni financijalni tornado... Mada, posto je Rak poznat kao prirodno stedljiv, ovo moze biti problem.

  Voda i voda, emocija i emocija, intuicija i intuicija - priroda ove planetarne kombinacije nudi utopisku vezu, zapljusnutu emocionalnim intrigama i bozanstvenom povezanoscu. Ipak, Rak mora paziti da ne ogranicava rasplivanu Ribu, jer Ribu gusi to kada se od nje previse ocekuje i zahteva.

  Oboje su veliki romanticari, imaju potrebu da vole i budu voljeni i obicno medjusobno mogu komunicirati bez reci i facialnih izraza. Ipak, bez ravnoteze uticaja planeta u njihovim sazvezdjima, ovaj par se moze izgubiti u okeanima emocija i udaviti u morima drame koju zajedno znaju za sebe da kreiraju.

  Problem nastaje kada ne primecujuc i postanu ovisni o intenzivnim osecanjima i extremnim emocijama "biti voljeni voleti". Ako se umeju zadovoljiti sa svakidasnjicom i jednostavnim zajednickim zivotom, izbecice potrebu za kreiranje svadja i pomirenja kao dokaza za medjusobnu ljubav.

  Ova kombinacija moze biti jedna od najboljih, najprirodnijih kombinacija Zodijaka, ali isto tako moze postati previse emocionalna i iracionalna da bi uspela na duze staze. Ipak, rado je uzimana kao primer u svim oblicima medjunarodnih odnosa i vazi za perfektni spoj dva horoskopska znaka.

® zoran66 2010 ©