Chapter 1

Gordan-logo

POCETNA GALERIJA KNJIGA HOROSKOP SANOVNIK VICEVI PRAVOSLAVLJE
SMS PORUKE POZADINE ANIMACIJE RECEPTI KRAVATA SMOOTHIE ULAZ NA CAT

   WMPWINAPREAL

  


Dobro dosli
 

  beli andjeo beli andjeo beli andjeo
  ~~~ RIBE & RIBE ~~~

  Spoj dveju osoba rodjenih u znaku Ribe predstavlja duo dve veoma senzitivne i dubokoemocionalne osobe. Medjusobno poseduju skoro spiritualno sporazumevanje i snovi su kao realnost za oboje, sto ne znaci da ne znaju sta je realnost - radi se samo o tome sto ni jedan ni drugi partner ne poseduje sposobnost da upravlja njihovom zajednickom barkom i vrati ih iz snova natrag na zemlju, tako da ako im niko s vremena na vreme ne pomogne da se usidre, niko pa ni oni sami nece biti sigurni gde su.

  U svakom slucaju, Riba moze biti jako povodljiva, cak lakoverna i nasamarljiva, i brzo je dotaknuta svakom okolnom negativnom energijom. Dve Ribe zajedno su sklone srljanju u opasnost da postanu neaktivne i jedna drugoj medjusobno izvuku najgore osobine na videlo.

  Da bi ova veza funkcionisala, oboje ili makar jedno od njih mora pripadati samostalnom i intelektualnom tipu Ribe. Hipersenzitivan tip Ribe je nesposoban da postavi granice za sebe ili druge i nevoljan je da se suoci sa problemima ili izazovima.

  Ribe su sklone izbegavanju i zaobilazenju svih vrsta poteskoca ili konflikata nekom vrstom bega - ili nerealisticnim optimizmom ili sanjarenjem i fantazijom. Horoskopski znak Ribe pripada vodenim znacima Zodijaka.

  Dve Ribe u zajednickom zivotu mogu kreirati privatni raj ili pakao, u zavisnosti od toga da li odluce da plivaju uzvodno ili nizvodno. Ako se mogu obavezati na realisticke zajednicke ciljeve, imaju sansu za uspeh.

  Dovoljno je da jedno drugo pogledaju u oci i odmah se zna sta ko misli i nosi na srcu i dusi. I kada bi se svi svetski problemi dali resiti u zajednickoj postelji - sve bi bilo u redu.

  Jedina opasnost njihovog nonverbalnog sporazumevanja je olako shvatanje zajednicke veze... Iako cesto izgleda da jedno drugome mogu citati misli, ipak im treba da razjasne svoja misljenja pisanim ili verbalnim dialogom.

  Zasnovani na istim vrlinama i manama, po nekim pravilima bi im medjusobno slaganje ne bi trebalo tesko pasti - barem ce imati razumevanja i naklonost jedno za drugo. Oboje obicno imaju iste interese i istu ljubav prema domu i posedu.

  Najveca nezgoda koja im se moze desiti je da otplivaju predaleko od prakticne realnosti. Prisnost duplih vodenih znakova pruza im momentalno medjusobno razumevanje, mada ga lako mogu izgubiti ako dozvole alkoholu, drogama i ostalim formama eskapizma da ih navedu na pogresan put.

  Odazvati se izazovima zivota je odluka koju oboje moraju doneti, jer inace nisu sposobni da jedno drugo spasu od propasti. Generalno, promenljivi znaci (Strelac, Devica, Ribe & Blizanci) se sa sopstvenim znakom najbolje slazu ako su samo prijatelji, ljubavnici ili kolege, a ne bracni ili zivotni saputnici, jer ovi znaci imaju potrebu da se oslone na partnera sto se sigurnosti tice. Jaceg i vise stabilnijeg partnera to ce uciniti srecnim.

  Bez pouzdanog sidra u vezi Riba-Riba, partneri rizikuju da se izgube u okeanu mocnih emocija. Ribe su podanici Jupitera i Neptuna, imaju smisla za etiku i vrednosti i poseduju zudnju da iskuse zivot sa filozofske tacke gledista (reflekcija planete Jupiter).

  Neptun se brine za srodstvo sa popularnom javnoscu, abstraktnim mislima, fantazijom, iluzijom i misterijom.

  Ribe su neverovatno prilagodljive i pokoravaju svoje interese i namere datim situacijama, sto moze biti opasno jer lako gube svoja licna misljenja i mogu postati zrtve osoba sa losim namerama. Ribe cesto moraju tesko raditi na ostvarenju svojih ciljeva. U poslovnom timu sa dogmaticnijim partnerom, Riba ume biti izvanredan asistent.

  Najbolji aspekti veze Riba-Riba ostvaruju se ako su oba partnera uravnotezena.

® zoran66 2010 ©